Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Case De Vanzare Predeal

Case De Vanzare Predeal

De vanzare casa in or. Suntem disponibili să vă ajutăm pe întreg procesul de.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Vezi aici 13 imobile de vânzare pentru case vanzare predeal, cu prețuri de la 55.000 €. Sufragerie, camera de zi, baie, bucatarie, oficiu, terasa localitate: Case de vanzare cioplea, predeal.

5 Camere Casa De Vanzare Brasov Judet Predeal 4042315 Www Storia Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.storia.ro/ro/oferta/predeal-vila-de-vacanta-5-camere-cioplea-IDgXAD.html
Regimul de inaltime este d+p+e+m, suprafata construita (scdesf) fiind de 174.76 mp, iar cea utila (su) de 144.05 mp.casa are in componenta. 15 octombrie 200 m2 | 6 camere. Oferta completa de case de vanzare in zona predeal bucuresti.

Case/vile de vanzare in localitatea predeal.

Casa de vanzare situata in zona semicentrala a statiounii predeal, cartier cioplea.aceasta a fost edificata pe un teren cu suprafata de 236.25 mp. Apartamente de vanzare (9) case de vanzare (3) garsoniere de vanzare (2) terenuri de vanzare (0) spatii comerciale/birouri de vanzare (1). Vezi aici 13 imobile de vânzare pentru case vanzare predeal, cu prețuri de la 55.000 €.

Casa de vanzare tip duplex in predeal situata in zona semicentrala,compusa din: Suntem disponibili să vă ajutăm pe întreg procesul de. 15 octombrie 200 m2 | 6 camere.

Anunturi Case De Vanzare Predeal Olx Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.olx.ro/imobiliare/case-de-vanzare/predeal/
Case/vile de vanzare in localitatea predeal. Casa a fost construită special pentru acele momente in care simti ca nu mai ai puter. Vand vila / casa de vacanta la predeal.

Daca sunteti in cautarea unor case/vile de vanzare in predeal, sau a altor imobile, va recomandam sa modificati criteriul de selectie.

Acces imobil vă propune spre vânzare cele mai bune oferte imobiliare (case) în toate sectoarele: La doar 5minute de pârtie pe drumul către susai si office predeal brasov. Consultati paginile de mai jos pentru a vedea avantajele de care veti beneficia in urma inregistrarii pe www.gimo.ro.

Daca sunteti in cautarea unor case/vile de vanzare in predeal, sau a altor imobile, va recomandam sa modificati criteriul de selectie. Gaseste oferte de vanzari case in toate zonele din brasov. Sute de anunțuri imobiliare actualizate zilnic:

Terenuri Construcţii De Vanzare Predeal Brasov Tip Teren Constructii Anunturi Imobiliare Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.imobiliare.ro/vanzare-terenuri-constructii/brasov/predeal
Apartamente de vanzare (9) case de vanzare (3) garsoniere de vanzare (2) terenuri de vanzare (0) spatii comerciale/birouri de vanzare (1). Case cu un etaj, cu două etaje cu terenuri adiacente, în intravilan și în suburbii în moldova și transnistria. Alege cea mai potrivita oferta cu case din lista cu anunturi case de vanzare în predeal.

≈ 1 879 362 lei.

32 de case/vile de vanzare in predeal, judetul brasov, pe imobiliare.ro. Se ofera spre vanzare o vila de tip individuala, cu o suprafata de totala de 500 mp. De vanzare casa in or.

Posting Komentar untuk "Case De Vanzare Predeal"