Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Podul De Sticla Din China

Podul De Sticla Din China

Aceasta are o lungime de 260 de metri şi se află la o înălţime de 1.080 metri. Podul din sticlă de la zhangjiajie este proiectat să fie cât mai puţin vizibil;

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Construcţia este alcătuită din mai mult de 1.000 de geamuri de sticlă de 4 cm grosime şi este susţinută de cabluri cu o greutate de peste 120 de tone. Situat la o înălţime de 218 metri şi cu o lungime de 488 de metri, podul a fost deschis publicului duminică structura cu podea de sticlă are o lăţime de patru metri şi este suspendată între două vârfuri, aproximativ la înălţimea unei clădiri de 66. Potrivit companiei care efectuează lucrările, primii vizitatori vor putea păși pe podul.

Timbru Avertizare Forum Podul Din China De Sticla Roboter Staubsauger Test Org
vizitati articolul complet aici : http://www.roboter-staubsauger-test.org/podul-din-china-de-sticla
Un alt pod de sticlă urmează să fie inaugurat în parcul naţional zhangjiajie, din china. Pasarelele din sticlă sunt la modă în china. Potrivit xinhua, un bilet de vizitare a.

Pasarelele din sticlă sunt la modă în china.

Ce a facut sa merite acest titlu simplu are 403 metri inaltime si o lungime de. Toată lumea din jurul meu ţipa. Un alt pod de 900 m suspendat deasupra unui defileu din provincia yunnan a fost inaugurat luna trecută.

Un alt pod de 900 m suspendat deasupra unui defileu din provincia yunnan a fost inaugurat luna trecută. Șădința de la primărie (de andrei bolocan). Podul haohan qiao este cel mai lung pod de sticlă din lume.

Cele Mai Frumoase Platforme De Sticla Din Lume
vizitati articolul complet aici : https://www.redbull.com/ro-ro/cele-mai-frumoase-platforme-de-sticla-din-lume
Podul a fost gândit de arhitectul haim dotan, din israel, și are o lungime totală de 430 de metri și o lățime de șase metri. Podul de sticla din china. Un alt pod de 900 de metri suspendat deasupra unui defileu din provincia yunnan a fost inaugurat luna.

Dacă alegi să vizitezi podul de sticlă din china, pentru a evita aglomerația de la această atracție, îți.

Pasarelele din sticlă sunt la modă în china. Dacă alegi să vizitezi podul de sticlă din china, pentru a evita aglomerația de la această atracție, îți. Podul a fost anterior din lemn și a legat cele două vârfuri de piatră buddha mountain, iar prin noua pasarelă, autoritățile chineze speră să atragă și mai mulți turiști în.

Potrivit xinhua, un bilet de vizitare a. Dacă alegi să vizitezi podul de sticlă din china, pentru a evita aglomerația de la această atracție, îți. Un alt pod de 900 de metri suspendat deasupra unui defileu din provincia yunnan a fost inaugurat luna.

A Fost Inaugurat Cel Mai Lung Pod De Sticlă Din Lume
vizitati articolul complet aici : https://www.spatiulconstruit.ro/articol/a-fost-inaugurat-cel-mai-lung-pod-de-sticla-din-lume/24168
Cel mai lung și mai înalt pod de sticlă din lume, care a fost construit în china a fost închis, pentru lucrări de reabilitare. Podul de sticla din china deja era foarte popular pentru vizitatorii locului zhangjiajie grand canyon glass bridge este cel mai lung pod de sticla din lume si a fost deschis in 2016, inspirat de filmul avatar, care ofera peisaje uimitoare. Podul de sticlă din china cu o lungime de 430 de metri și la 300 de metri deasupra unei văi din parcul național zhangjiajie este cea mai lungă și înaltă 32 de poduri pasarele și punți din sticlă au fost închise în ultimul an în provincia hebei aflată într o zonă muntoasă din nordul chinei după ce au picat.

Podul de sticlă din china cu o lungime de 430 de metri și la 300 de metri deasupra unei văi din parcul național zhangjiajie este cea mai lungă și înaltă 32 de poduri pasarele și punți din sticlă au fost închise în ultimul an în provincia hebei aflată într o zonă muntoasă din nordul chinei după ce au picat.

Podul de sticlă va uni două vârfuri din zona denumită zhangjiajie grand canyon, din provincia chineză hunan, şi se va întinde pe o distanţă de 430 de metri, având o deschidere de şase metri. Un alt pod de 900 de metri suspendat deasupra unui defileu din provincia yunnan a fost inaugurat luna. Decizia a fost luată de către o comisie care gestionează podul, în urma unor probleme depistate în sistemul de funcționare.

Posting Komentar untuk "Podul De Sticla Din China"