Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Ziua Internationala A Zambetului

Ziua Internationala A Zambetului

În 1963, artistul american harvey ball a creat imaginea faţă zâmbitoare (smiley face), reprezentând un buton galben cu două puncte şi o. Asa ca, indiferent ce probleme ati avea, e important sa le infruntati.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Astăzi este ziua internaţională a zâmbetului, o zi dedicată veseliei şi faptelor bune, care se sîrbătorește în fiecare an în prima vineri din luna octombrie. E ziua internationala a zambetului! Romanii in ziua de salariu.

2 Octombrie Ziua Mondială A Zambetului Romedic
vizitati articolul complet aici : https://www.romedic.ro/2-octombrie-2015--ziua-mondiala-a-zambetului-0N45224
România, trinidad și tobago, jamaica, australia, argentina, india, china, statele unite, singapore, malta, marea britanie, africa de sud, tanzania, zimbabwe, ungaria, irlanda, ghana. Harvey ball, un artist comercial din massachusetts, a creat în 1963, faţa zâmbitoare („smiley face), care a devenit cel mai cunoscut simbol al veseliei şi bunăvoinţei în lume. Prima zi de vineri a lunii octombrie este sărbătorită, în fiecare an, drept ziua internațională a zâmbetului, prilej de fapte bune și veselie, iar părintele acestei sărbători este un artist grafician din massachusetts.

Celebrata in fiecare an in prima vineri din luna octombrie, aceasta traditie vesela a fost inventata de harvey ball.

Harvey ball a fost părintele acestei sărbători, un artist comercial din massachusetts care a creat în 1963 faţa zâmbitoare („smiley face. Actualitate • pe 03.10.2014 la 10:25. 2691 vizualizari | 1 comentarii.

Harvey ball a fost părintele acestei sărbători, un artist comercial din massachusetts care a creat în 1963 faţa zâmbitoare („smiley face. Ziua zambetului se sarbatoreste in fiecare an in prima vineri din luna octombrie. Stiu ca va sunt datoare pana peste urechi cu poze, cu postari, cu povesti.sper sa ma intelegeti, ca de obicei.ca de.a fost vara.iar vara timpul este foarte limitat.ma voi revensa si sint sigura ca asteptarea voastra merita.voi reveni cu un aer proaspat.

Aţi Zambit Azi Ziua Internațională A Zambetului Delicatese Literare
vizitati articolul complet aici : https://www.delicateseliterare.ro/ati-zambit-azi/
Acesta a ales ca ziua internaţională a zâmbetului să fie sărbătorită în fiecare prima zi de vineri a lunii octombrie și, din 1999, a devenit o tradiție. Ziua internationala a zambetului a fost sarbatorita prima data in 1999, iar de atunci se sarbatoreste in fiecare an, fara exceptie. Astazi lasam grijile deoparte si privim lumea cu mai mult entuziasm si optimism pentru ca sarbatorim ziua internationala a zambetului.

Asa ca, indiferent ce probleme ati avea, e important sa le infruntati.

Celebrata in fiecare an in prima vineri din luna octombrie, aceasta traditie vesela a fost inventata de harvey ball. Fundația harvey ball world smile, creată după decesul acestuia în 2001, a devenit sponsorul oficial al zilei mondiale a zâmbetului. Ziua internationala a zambetului a fost sarbatorita prima data in 1999, iar de atunci se sarbatoreste in fiecare an, fara exceptie.

Stiu ca va sunt datoare pana peste urechi cu poze, cu postari, cu povesti.sper sa ma intelegeti, ca de obicei.ca de.a fost vara.iar vara timpul este foarte limitat.ma voi revensa si sint sigura ca asteptarea voastra merita.voi reveni cu un aer proaspat. Actualitate • pe 03.10.2014 la 10:25. Echipa de medici ai brol medical center zambeste si ofera zambete de multumire pacientilor care ne calca pragul inca din 1996.

Ziua Zambetului Educația Fnonf
vizitati articolul complet aici : https://educatiafnonf.wordpress.com/2016/10/08/ziua-zambetului/
România, trinidad și tobago, jamaica, australia, argentina, india, china, statele unite, singapore, malta, marea britanie, africa de sud, tanzania, zimbabwe, ungaria, irlanda, ghana. Celebrata in fiecare an in prima vineri din luna octombrie, aceasta traditie vesela a fost inventata de harvey ball. Sărbătorim astăzi ziua internaţională a zâmbetului!

Acum 50 de ani, harvey ball crea ceea ce avea sa devina simbolul veseliei si al bunavointei in toata lumea:

România, trinidad și tobago, jamaica, australia, argentina, india, china, statele unite, singapore, malta, marea britanie, africa de sud, tanzania, zimbabwe, ungaria, irlanda, ghana. Vineri, 7 octombrie, se sărbătorește ziua internațională a zâmbetului. Acum 50 de ani, harvey ball crea ceea ce avea sa devina simbolul veseliei si al bunavointei in toata lumea:

Posting Komentar untuk "Ziua Internationala A Zambetului"