Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Raiffeisen Comunitati Program Granturi

Raiffeisen Comunitati Program Granturi

Programul de granturi raiffeisen comunitati este primul program de finantare online a proiectelor de responsabilitate sociala de pe piata bancara din romania. We started the registrations in the raiffeisen communities grant contest, the program through which we support and fund educational projects that can change the.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Dintre acestea au fost aprobate 100 de proiecte de responsabilitate care concureaza in etapa finala pentru a castiga 5000 de euro prin intermediul acestui program. Raiffeisen bank a lansat luni, 18 iulie, programul de granturi raiffeisen comunitati, o platforma de finantare a unor proiecte locale in comunitatile in care raiffeisen bank isi desfasoara activitatea. Daca reprezentati un ong, o institutie de invatamant public sau un spital si aveti un proiect cu care doriti sa aplicati pentru o finantare in acest program.

Raiffeisen Comunități Home
vizitati articolul complet aici : https://granturi.raiffeisencomunitati.ro/
La finalul perioadei, banca va acorda finantari nerambursabile de aproximativ 10.000 de euro (echivalent lei). Tipul organizației dvs autoritate publică locală autoritatea publică centrală imm întreprindere mare microîntreprindere ong. Programul de granturi raiffeisen comunități (www.raiffeisencomunitati.ro), organizat de raiffeisen bank, se află la a opta ediție și se desfășoară între 2 iulie și 1 octombrie 2018.

Raiffeisen bank a lansat luni, 18 iulie, programul de granturi raiffeisen comunitati, o platforma de finantare a unor proiecte locale in comunitatile in care raiffeisen bank isi desfasoara activitatea.

Granturile raiffeisen comunitati merg, in acest an, catre 9 organizatii neguvernamentale si o institutie de invatamant. Marți, 15 iulie 2014, raiffeisen bank a dat drumul înscrierilor în programul de granturi raiffeisen comunități, aflat la a patra ediție. Regulament privind desfasurarea programului de granturi „raiffeisen comunitati, editia 2018.

Raiffeisen bank a lansat luni, 18 iulie, programul de granturi raiffeisen comunitati, o platforma de finantare a unor proiecte locale in comunitatile in care raiffeisen bank isi desfasoara activitatea. Copyright |nscrierea se face pe blogul raiffeisen comunit`]i (www.raiffeisencomunitati.ro), unde se desf`[oar` programul de granturi, respectând urm`torii panscrierea se face pe blogul raiffeisen comunit`i (www.raiffeisencomunitati.ro), unde se desf`[oar` programul de granturi, respectând urm`torii panscrierea se face pe blogul raiffeisen comunit`i (www.raiffeisencomunitati.ro), unde se desf`[oar` programul de granturi, respectând urm`torii panscrierea se face pe blogul raiffeisen comunit`i (www.raiffeisencomunitati.ro), unde se desf`[oar` programul de granturi, respectând urm`torii pa[i Raiffeisen bank lanseaza editia a doua a programului de granturi raiffeisen comunitati, un program de finantare a proiectelor locale de dimensiuni mici si medii in comunitatile in care banca isi desfasoara activitatea.

Posting Komentar untuk "Raiffeisen Comunitati Program Granturi"