Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Declaratie De Avere Viorica Dancila

Declaratie De Avere Viorica Dancila

Viorica dancila sustine ca ceasul cu care a fost fotografiata in ziua alegerilor din primul tur al prezidentialelor nu valoreaza mai mult de 5 mii de euro si din acest motiv nu a fost trecut in declaratia de avere. Cu ce va fi alta abordarea doamnei dancila, care respecta o decizie definitiva?

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Guvernul a salutat marti celebrarea zilei internationale a francofoniei, premierul viorica dancila afirmand ca romania, care a aderat de 25 de ani la miscarea francofona. Cu toții avem familii, rude de care ne îngrijim și pe care vrem să le știm bine. Declaratie de avare viorica dancila.

Video Viorica Dăncilă Ghinion Domnule Iohannis
vizitati articolul complet aici : https://www.cotidianul.ro/viorica-dancila-ghinion-domnule-iohannis/
Până în data de 25 septembrie, 14 candidaţi pentru alegerile prezidenţiale au fost validaţi şi au depus declaraţiile de avere şi de interese pentru postul vizat. Citeste acum toate articole despre declaratie de avere viorica dancila pe digi24.ro. La rândul său, victor negrescu, consilier al premierului dăncilă pe relația cu bruxelles, a spus la antena 3 că reprezentanții de dreapta din parlamentul european „au decis să politizeze actul de justiție și această instituție a.

Viorica dăncilă a făcut o declarație scurtă după înfrângere, la sediul psd:

Dăncilă are două apartamente în videle și ploiești, primul cumpărat în 1999, iar al doilea moștenit în 2016, o casă de locuit în giurgița, tot moștenire, și o casă. Viorica dăncilă a fost exclusă din lista candidaților psd a județului teleorman pentru alegerile parlamentare din 2020 ca și alții din fostele guverne psd. Candidatul psd la alegerile prezidențiale, viorica dăncilă, a declarat că deține în opt conturi suma de 518.218 de lei și că a obținut, ca premier, venituri.

Premierul viorica dăncilă a anunțat, în prima ședință de guvern, că declarația 600 se va putea depune până în. Candidatul psd la alegerile prezidențiale, viorica dăncilă, a declarat că deține în opt conturi suma de 518.218 de lei și că a obținut, ca premier, venituri. Viorica dăncilă are ceas cartier din aur.

Florin Roman Liderul Deputatilor Pnl Viorica News Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.news.ro/politic-intern/florin-roman-liderul-deputatilor-pnl-viorica-dancila-nu-a-trecut-in-declaratia-de-avere-ceasul-de-aur-echivalentul-a-119-pensii-1922403013362019110919169301
Premierul viorica dăncilă a anunțat, în prima ședință de guvern, că declarația 600 se va putea depune până în. Premierul dăncilă deține două terenuri intravilane, la predeal și în comuna gorjeană giurgița, obținute prin cumpărare și moștenire de la părinți. Viorica dancila sustine ca ceasul cu care a fost fotografiata in ziua alegerilor din primul tur al prezidentialelor nu valoreaza mai mult de 5 mii de euro si din acest motiv nu a fost trecut in declaratia de avere.

Astfel, viorica dancila isi permite sa fie generoasa cu psd.

Asta este ultima declaratie a vioricai dancila. Premierul pledează în continuare pentru remaniere, scrie adevarul.ro. Declaratie de avare viorica dancila.

La rândul său, victor negrescu, consilier al premierului dăncilă pe relația cu bruxelles, a spus la antena 3 că reprezentanții de dreapta din parlamentul european „au decis să politizeze actul de justiție și această instituție a. 1 de rezultate pentru eticheta declaratie de avere viorica dancila. Premierul pledează în continuare pentru remaniere, scrie adevarul.ro.

Ceasul De Aur De 20 000 Euro Al Vioricăi Dăncilă Nu Apare In Declaraţia Sa De Avere Newsweek Romania
vizitati articolul complet aici : https://newsweek.ro/politica/ceasul-de-aur-al-vioricai-dancila-nu-a-pare-in-declaratia-sa-de-avere
La rândul său, victor negrescu, consilier al premierului dăncilă pe relația cu bruxelles, a spus la antena 3 că reprezentanții de dreapta din parlamentul european „au decis să politizeze actul de justiție și această instituție a. Am toată convingerea că numărul de voturi de azi ne ajută și ne obligă. O declaraţie de adevărat premier!

Guvernul a salutat marti celebrarea zilei internationale a francofoniei, premierul viorica dancila afirmand ca romania, care a aderat de 25 de ani la miscarea francofona.

Premierul viorica dancila sustine o declaratie de presa la palatul victoria, in bucuresti, miercuri, 28 august 2019. Declaratie de avare viorica dancila. Premierul viorica dăncilă refuză categoric ideea restructurării guvernului, în ciuda insistenţelor lui liviu dragnea.

Posting Komentar untuk "Declaratie De Avere Viorica Dancila"